Woningen fase 3

De laatste fase van nieuwbouwproject De Nieuwe Vijverberg is gestart! Tijdens deze fase worden 14 twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen ontwikkeld. Door de variatie in woningtypen, kleur en architectuur met eigen uitstraling, ontstaat er een prettige, dorpse sfeer. De charme van landelijk wonen komt hier op unieke wijze samen met de gemakken en mogelijkheden van nieuwbouw.

De woningen worden gebouwd op percelen van diverse groottes. De kavels variëren van 310 m² tot 575 m². Bijna alle woningen zijn voorzien eigen karakteristieke kapvorm. Het bijzondere reliëf-metselwerk in baksteen en rollagen, gecombineerd met warme tinten en hout accenten, zorgen voor een ambachtelijke, eigentijdse uitstraling.

Creëer jouw eigen, unieke thuis

Ga je voor een huis op de hoek, een topgevel of allebei? Kies je voor een uitbouw, laat je de badkamer vergroten of overweeg je een dakkapel op zolder? In Vijverberg-Zuid heb je veel vrijheid om jouw eigen, unieke thuis te creëren.

Klik op een van de onderstaande woontypen voor meer informatie, of bekijk de situatiekaart voor de ligging en specificatie van de individuele bouwnummers.

Twee-onder-een-kapwoningen

Vrijstaande woningen

Wonen op de Nieuwe Vijverberg?

Schrijf je in voor een bouwnummer!

“INTERESSE? SCHRIJF JE SNEL IN!”

Schrijf je snel in!

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling B.V.
zwolle@bemog.nl
www.bemog.nl

Verkoop & informatie

Ten Hag Doetinchem
Plantsoenstraat 75
7001 AB Doetinchem
T. 0314 33 24 91
doetinchem@tenhag.nl
www.tenhag.nl