1 2 3 4 5 6 7 8 43 44 45 13 14 47 48 49 50

Situatiekaart nieuwbouwwoningen

De ontwikkeling van nieuwbouwproject De Nieuwe Vijverberg bestaat uit 3 fases. Momenteel is de laatste fase in ontwikkeling. Deze bestaat uit de realisatie van 14 twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. De woningen zijn op de bovenstaande situatiekaart in het blauw weergegeven en zijn momenteel in verkoop.

Klik op het bouwnummer voor de specificaties en actuele beschikbaarheid.

Vijverberg-Zuid: historisch, groen en uitstekend bereikbaar

De buurt Vijverberg-Zuid in Doetinchem, ligt aan de rand van recreatiegebied De Koekendaal. Het is een plek vol historie. In 1933 werd op deze plaats een houten wielerbaan geopend die tot aan de Tweede-Wereldoorlog werd gebruikt. De vorm van de wielerbaan vind je terug in de straten van de sfeervolle wijk De Nieuwe-Vijverberg.

Met de natuur van De Koekendaal om de hoek kun je hier heerlijke wandelingen en fietstochten maken. Een blokje om met de hond of een bezoekje aan de kinderboerderij, speelweide of sporten op de trimbaan? Je proeft iedere dag van het heerlijke buitenleven.

Naast het weelderige groen profiteer je in De Nieuwe Vijverberg van een uitstekende bereikbaarheid en alle voorzieningen die Doetinchem biedt. Zo ben je vanuit Vijverberg-Zuid in 10 minuten fietsen in het centrum, volop winkels, scholen en horeca- en uitgaansgelegenheden. Met de auto ben je in 5 minuten op de A18, richting Arnhem of Enschede

“INTERESSE? SCHRIJF JE SNEL IN!”

naar inschrijfformulier

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling B.V.
zwolle@bemog.nl
www.bemog.nl

Verkoop & informatie

Ten Hag Doetinchem
Plantsoenstraat 75
7001 AB Doetinchem
T. 0314 33 24 91
doetinchem@tenhag.nl
www.tenhag.nl